Services

 

Apart gesprek
Soms wilt u wat vragen aan de apotheker of een van de assistentes, maar niet iedereen hoeft mee te luisteren. We hebben een aparte ruimte om die gesprekken persoonlijk met u te voeren. Vraagt u gerust om een privé-gesprek. Dat is heel normaal. 


De apothekers
De apotheker, Dhr. M.O. Lie-Kwie houd spreekuur op donderdag van 16:00u tot 17:00u. Buiten deze tijden maken wij graag een afspraak voor u!
Heeft u vragen over uw geneesmiddelen, zoals:

  • Hoe snel kan ik effect verwachten?
  • Wanneer kan ik de geneesmiddelen het beste innemen?
  • Ik krijg maagklachten van mijn tabletten. Kan ik dit voorkomen?
  • Wat gebeurt er als ik een keer mijn pillen ben vergeten?
  • Ik krijg huiduitslag van mijn geneesmiddelen. Kan dat?
  • Natuurlijk kunt u altijd in de apotheek terecht voor dit soort vragen. Maar wilt u graag eens op uw gemak persoonlijk met een van de apothekers erover praten, dan kan dat.
  • Maakt u dan even een afspraak aan de balie of per telefoon (010 760 06 22).

 

Bezorgen
Indien u wenst kunnen we uw geneesmiddelen e.d. ook thuis bezorgen. Wij hebben onze eigen bezorgdienst.
Tussen 11.00 en 18.00 uur is onze bezorger onderweg. Zorgt u er a.u.b. voor dat u thuis bent als de bezorger komt.
Als u een bepaalde wens hebt voor een tijd kunt u dat altijd met ons overleggen. Zorg er wel voor dat u thuis bent. een eerste keer bezorgen is altijd gratis. Moet de bezorger voor een tweede keer het pakje bij u aanbieden, dan vragen wij daar een vergoeding voor.


Geneesmiddelenpaspoort
Als u in het buitenland plotseling medicijnen nodig heeft, is een geneesmiddelenpaspoort een plezierig hulpmiddel. Hierin staan al uw geneesmiddelen genoemd, met het gebruik én met de naam van de stof. Die stofnaam kent men in ieder land. Bovendien is het paspoort een bewijsdocument aan de grens.

Wij maken voor u gratis zo'n geneesmiddelenpaspoort klaar. Als u er een wilt hebben, vraagt u er dan om, uiterlijk een dag of twee voordat u vertrekt.